023 – 526 48 86, Storing na 16:30 uur of in het weekend? Bel 06 - 538 48 024

Verwarming

Verwarming

VERWARMING
Vroeger was een radiator vaak een ontsierend gevaarte langs de muur. Nu heeft u zelfs in een oud huis een ruime keuze in verwarmingsmogelijkheden. Of u nu kiest voor een designradiator, een warmtepomp, een convectorput of vloerverwarming: wij helpen u bij het maken van de juiste keuze en zorgen ervoor dat u kunt blijven vertrouwen op een comfortabel binnenklimaat.

Ervaren installateur
Uw keuzes zijn natuurlijk afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden: hoe groot is de ruimte die u wilt verwarmen, hoe is de isolatie geregeld, wat vindt u mooi en wat juist niet, en hoe zorgt u voor beheersbare stookkosten?

 

Radiatoren
De minst kostbare manier om een ruimte te verwarmen, is het plaatsen van radiatoren. Die zijn er in allerlei soorten en maten: van paneel- tot designradiator. Meestal is er een direct verband tussen de maat van de te plaatsen radiator en de inhoud van de ruimte die hij moet verwarmen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Vloerverwarming
Vloerverwarming levert in jaarlijkse stookkosten een forse besparing op. Dat komt doordat een ruimte met vloerverwarming sneller warm aanvoelt, zodat u met een lagere temperatuur een hogere gevoelstemperatuur creëert.

Overweegt u vloerverwarming te laten plaatsen? Onze ervaren monteurs komen graag langs voor een gratis locatie-inspectie, waarna zij u vrijblijvend kunnen adviseren met betrekking tot uw wensen. Wel zo makkelijk!

Indien uw vloerverwarming voor september 2015 geinstalleerd is dan is de installatie waarschijnlijk nog niet voorzien van een A-label pomp. Een A-label pomp draagt bij tot een aanzienlijke besparing op uw energierekening die kan oplopen tot wel € 140,- per jaar.