023 – 526 48 86, Storing na 16:30 uur of in het weekend? Bel 06 - 538 48 024

Installatietechniek

Installatietechniek

Installatietechniek

INSTALLATIETECHNIEK
Door alle installaties door Gascontrol met de juiste regelmaat te laten controleren en onderhouden, voorkomt u nare verrassingen en gevaarlijke situaties (denk bijvoorbeeld aan koolmonoxidevergiftiging of brand door kortsluiting).

VERWARMEN
Of het nu gaat om een traditionele ketel, gestookt op olie of gas, of een duurzame oplossing in de vorm van een zonneboiler, een zonneboilercombi, een wtw-unit (warmteterugwinsysteem) of een warmtepomp, Gascontrol kan u uitstekend adviseren over de verschillende vormen van verwarming. En zorgt voor vlekkeloze installatie en deskundig onderhoud.

KLIMAATOPLOSSINGEN
Gascontrol zorgt voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Thuis, op kantoor, in de winkel, het magazijn of een hightech geklimatiseerde ruimte. Verwarming, airconditioning, ventilatie: samen met Gascontrol neemt u de regie over uw klimaatbeheersing. Een gezond en aangenaam binnenklimaat is niet alleen comfortabel, maar ook goed voor de productiviteit. Frisse lucht houdt de hersens actief, uw mensen presteren beter als hun werkomgeving niet te warm is en de lucht gezuiverd wordt. Om ervoor te zorgen dat u goed kunt ventileren, houdt Gascontrol rekening met verschillende factoren. We kijken goed welke invloed een ventilatiesysteem heeft op de temperatuur, hoeveel geluid het maakt en hoeveel energie het verbruikt. En natuurlijk stemmen we de kosten voor het aanpassen of vervangen van uw ventilatiesystemen af op uw budget. Dat resulteert in een advies op maat, voor verstandig ventileren.

KOELING
Koelsystemen zijn er in allerlei vormen en gradaties. Van een eenvoudige airconditioner tot een geavanceerd klimaatsysteem voor scholen, computerruimtes of complexe gebouwen. En koelen kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van bodemenergie, een energiebesparende en duurzame oplossing. Gascontrol adviseert u graag over welke vorm van koeling voor u het meest geschikt is.

 

Gascontrol Haarlem
Gascontrol Haarlem
Gascontrol Haarlem
Gascontrol Haarlem
Gascontrol Haarlem
Gascontrol Haarlem