023 – 526 48 86, Storing na 16:30 uur of in het weekend? Bel 06 - 538 48 024

VVE en Verenigingen

VVE en Verenigingen

VVE EN VERENIGINGEN
Verschillende particulieren onder één dak: elke vereniging van eigenaren weet hoe ingewikkeld het kan zijn om die allemaal tevreden te houden. Omdat dat al een hele opgave op zich is, wil je als vve blind kunnen varen op de expertise van je leveranciers.

Specifieke eisen
Wij zijn er trots op dat een kleine 30 vve’s in de regio inmiddels de weg naar ons bedrijf weet te vinden. Zij hebben ervaren dat de zorg en expertise van Gascontrol vaak hun verwachtingen overtreft. En wij weten inmiddels als geen ander aan welke specifieke eisen de samenwerking met een vereniging van eigenaren moet voldoen.

Bent u, namens uw vve, op zoek naar een ter zake kundige installateur? Dan kunt u uw voordeel doen met onze ervaring. Wij spreken u graag.

Gascontrol kan u als VVE hierin volledig ontzorgen.

Gascontrol Haarlem
Gascontrol Haarlem
Gascontrol Haarlem
Gascontrol Haarlem
Gascontrol Haarlem
Gascontrol Haarlem
Verenigingen
Woningbouwverenigingen, sportverenigingen en verenigingen van eigenaren hebben allemaal belang bij een installatiebedrijf dat bekend is met hun specifieke problematiek. Wij begrijpen dat de besluitvorming bij een vereniging anders loopt dan bij een bedrijf. Wij begrijpen ook dat u als vereniging meer zoekt dan alleen een installatiebedrijf: u zoekt een partner die met u meedenkt, die u helpt om de besturen zorgvuldig voor te lichten en die u niet alleen tijdens de installatiewerkzaamheden, maar ook daarna met raad en daad bijstaat.

Wij begrijpen dat omdat wij er ervaring mee hebben. Al vierentwintig jaar. Die ervaring zetten wij graag in om uw vereniging van dienst te zijn.