023 – 526 48 86, Storing na 16:30 uur of in het weekend? Bel 06 - 538 48 024

Over ons

Gascontrol Haarlem

GESCHIEDENIS
Gascontrol is de gecombineerde som van vijftig jaar vakervaring en dertig jaar ondernemerschap. Na een halve carrière in loondienstverband, trok directeur/eigenaar Dick Pieters in 1993 de stoute schoenen aan. Vanuit zijn woonhuis in Schalkwijk bouwde hij aan een eigen klantenkring. In de beginjaren deed een garagebox in Aerdenhout dienst als werkplaats, waar het jonge bedrijf binnen twee jaar uit zijn voegen barstte.

Vaste klanten
De werkzaamheden bestonden aanvankelijk uit cv-onderhoud, installatie- en loodgieterswerkzaamheden. De zaak floreerde, niet in het minst omdat het jonge bedrijf al gauw Lidl en BelCompany tot zijn vaste klanten mocht rekenen. In 1995 opende Gascontrol een nieuwe werkplaats in Haarlem Noord. Dak- en zinkwerk werd toegevoegd aan het lijstje met specialiteiten.

Verhuizing naar Waarderpolder
De grote verandering kwam in 2005. Dick verhuisde met zijn personeel naar de Haarlemse Waarderpolder. Gascontrol bestond inmiddels uit maar liefst acht vaste werknemers en bleef groeien. Het geheim? De persoonlijke benadering. “Sommige klanten ken ik al 30 jaar”, vertelt Dick. “Het vertrouwen is groot. Mensen weten dat ze mij ’s middags kunnen bellen om dezelfde dag nog een nieuwe ketel geleverd te krijgen. Dat lukt niet iedereen.”

Hecht team
Inmiddels bestaat het team van Gascontrol uit 16 vaste medewerkers. Een dynamisch en vakbekwaam gezelschap van oude rotten in het vak en jonge, leergierige honden. En hoe verschillend ze ook zijn, één ding hebben ze allemaal gemeen: ze staan voor servicegerichtheid en de hoge kwaliteit van het werk dat ze leveren.
Daarom werken ze bij Gascontrol.

KEURMERKEN
Ons streven naar een gezonde bedrijfsvoering, hoogwaardig vakwerk en een realistische prijs/kwaliteitsverhouding, heeft ons diverse keurmerken opgeleverd die wij met trots voeren. Klik op onderstaande logo’s om te lezen waarvoor zij staan.

Gascontrol Haarlem
Gascontrol Haarlem
Gascontrol Haarlem
Gascontrol Haarlem
Gascontrol Haarlem
Gascontrol Haarlem