023 – 526 48 86, Storing na 16:30 uur of in het weekend? Bel 06 - 538 48 024

Verwarming

Verwarming

VERWARMING
Vroeger was een radiator vaak een ontsierend gevaarte langs de muur. Nu heeft u zelfs in een oud huis een ruime keuze in verwarmingsmogelijkheden. Of u nu kiest voor een designradiator, een warmtepomp, een convectorput of vloerverwarming: wij helpen u bij het maken van de juiste keuze en zorgen ervoor dat u kunt blijven vertrouwen op een comfortabel binnenklimaat.

Ervaren installateur
Uw keuzes zijn natuurlijk afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden: hoe groot is de ruimte die u wilt verwarmen, hoe is de isolatie geregeld, wat vindt u mooi en wat juist niet, en hoe zorgt u voor beheersbare stookkosten?

 

Gascontrol Haarlem
Gascontrol Haarlem
Gascontrol Haarlem
Gascontrol Haarlem
Gascontrol Haarlem
Gascontrol Haarlem
Radiatoren
De minst kostbare manier om een ruimte te verwarmen, is het plaatsen van radiatoren. Die zijn er in allerlei soorten en maten: van paneel- tot designradiator. Meestal is er een direct verband tussen de maat van de te plaatsen radiator en de inhoud van de ruimte die hij moet verwarmen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Vloerverwarming
Vloerverwarming levert in jaarlijkse stookkosten een forse besparing op. Dat komt doordat een ruimte met vloerverwarming sneller warm aanvoelt, zodat u met een lagere temperatuur een hogere gevoelstemperatuur creëert.

Overweegt u vloerverwarming te laten plaatsen? Onze ervaren monteurs komen graag langs voor een gratis locatie-inspectie, waarna zij u vrijblijvend kunnen adviseren met betrekking tot uw wensen. Wel zo makkelijk!

Indien uw vloerverwarming voor september 2015 geinstalleerd is dan is de installatie waarschijnlijk nog niet voorzien van een A-label pomp. Een A-label pomp draagt bij tot een aanzienlijke besparing op uw energierekening die kan oplopen tot wel € 140,- per jaar.