023 – 526 48 86, Storing na 16:30 uur of in het weekend? Bel 06 - 538 48 024

Service & Onderhoud

Service & Onderhoud

Service & Onderhoud

Gascontrol Haarlem

SERVICE & ONDERHOUD
Uw installaties, waar u terecht zuinig op bent, moeten blijven voldoen aan de allerhoogste kwaliteit- en veiligheidseisen. Voor de moderne verwarming-, koeling- of luchtbehandelingsinstallatie is onderhoud een belangrijk onderdeel van de levensduur van de installatie. Zeker niet onbelangrijk: onderhoud zorgt dat uw installatie energiezuinig comfort genereert voor uw woning of kantoor.
Storingen zijn altijd op onvoorziene momenten, zoals in het weekend, tijdens feestdagen en natuurlijk als het buiten vriest! Met een onderhoudscontract van Gascontrol wordt de kans op een storing aanzienlijk verkleind en mocht er toch een storing aan uw toestel zijn dan wordt deze in overleg met onze servicedienst zo snel mogelijk opgelost.

Dankzij vele jaren ervaring met onderhoudswerk zijn onze monteurs overigens altijd alert op mogelijke problemen of onveilige situaties. Zij melden dit direct bij u zodat u tijdig kunt ingrijpen. Op de langere termijn levert dat u beslist een besparing aan reparatiekosten op.

Maar voorkomen is beter dan genezen, dit geldt ook in de installatietechniek. Daarom is preventief onderhoud belangrijk. Wij voeren gepland onderhoud uit aan CV ketels, andere typen gastoestellen, koelinstallaties, warmtepompen en ventilatiesystemen.

Wij voeren Service & Onderhoud uit voor woningcorporaties, VVE’s, vastgoedeigenaren en particulieren.

 

DOWNLOAD HIER ONS ONDERHOUDSCONTRACT VOOR PARTICULIEREN

 

ZAKELIJK SERVICECONTRACT OP MAAT
Onze servicecontracten garanderen die periodieke onderhoudsbeurt en controles. U hoeft nergens aan te denken, wij benaderen u als het tijd is voor een afspraak. Onze monteurs lopen uw installatie dan helemaal na. Zij maken hem schoon, voeren diverse controles uit en waar nodig vervangen zij versleten of defecte onderdelen. Uw voordeel? Minder onaangename verrassingen, minder reparaties, minder gevolgschade en een langere levensduur voor uw installatie.

Wilt u een zakelijk servicecontract op maat?, vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

  Uw naam

  Uw E-mail adres

  Uw telefoonnummer

  Uw bericht

   

  Reparatie
  Hebt u een acute storing, lekkage of verstopping? Wij zijn dag en nacht bereikbaar en zullen er alles aan doen om uw probleem zo snel mogelijk te verhelpen en gevolgschade te voorkomen. Zijn er kleinere mankementen die vragen om de oplossing van een vakspecialist? Onze zakelijke klanten blijven bij ons vanwege onze snelle en vakkundige service. Ook in niet-acute gevallen staan wij vaak binnen vierentwintig uur op de stoep.

  Gascontrol Haarlem
  Gascontrol Haarlem
  Gascontrol Haarlem
  Gascontrol Haarlem
  Gascontrol Haarlem
  Gascontrol Haarlem